Het laatste nieuws:

Fotowedstrijd 2016 - voorronde

Themepark organizer
Kermisclub organizer
Forum archief

Forumfaces
Page 15 of 15 < 1 2 ... 13 14 15
Topic Options
Rate This Topic
#2386919 - 29/01/2017 14:31 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Mennoo_]
DAAN_91 Offline
Member

Registered: 24/04/2010
Posts: 255
Loc: Helsinki
Planet Coaster - Planeet 019CaT2016

Een in 2016 nieuw ontdekte planeet op slechts 3 lichtjaar afstand van Mars. Ja, daar leven we inmiddels, want na de inauguratie van Trump ging het snel bergafwaarts met de leefbaarheid van de Aarde. Trump, nu nog de enige Aardebewoner, is nog steeds erg content met ‘zijn’ Aarde en de aan hem gewijde parken, TRUMP Ponypark en Make Six Flags America Great Again. Dagelijks doet hij niks anders dan daar de beest uithangen.

De rest van de wereldbevolking (wat er nog van over was) is op tijd gevlucht naar Mars, waar iedereen samen de hele planeet hebben opgebouwd. Het is fijn, heel fijn daar. Wat er wel heel erg wordt gemist zijn de vele pretparken op Aarde. Op Mars is het gewoonweg niet mogelijk om pretparken te laten bouwen, omdat de zwaartekracht daar niet meewerkt.

Totdat het wonder geschiedde: een nieuwe zeer kleine planeet werd ontdekt op slechts 3 lichtjaar afstand (we kunnen deze afstand inmiddels in 8 maanden afleggen). En nog mooier is dat de lokale bevolking ook het fenomeen achtbaan kent en de hele planeet volgepropt heeft met enorme achtbanen.

De achtbanen zijn opgedeeld in Gravity Rollers en Creature Creepers. De eersten zijn gebaseerd op de zwaartekracht op de planeet die soms rare dingen doet. Eens in de 3 jaar keert namelijk de zwaartekracht om voor een aantal minuten. De Creepers zijn gebaseerd op de vreemde monsters die ook op Planet Coaster wonen.

Gravity Rollers:

Flying Aces – Ferrari World Abu Dhabi

Ga je in deze achtbaan nou over de kop of niet? Veel bezoekers weten het zelfs na het uitstappen nog steeds niet.Lost Gravity – Walibi Holland

Bij het keren van de zwaartekracht ben je letterlijk de zwaartekracht kwijt! Deze achtbaan imiteert dit omslagpunt. Mensen stappen in paniek uit op zoek naar de zwaartekracht.Takabisha – Fuji-Q Highland

Deze achtbaan doet overal nog even een schepje bovenop. Het is de oudste achtbaan op de planeet en er is slechts een handjevol mensen dapper genoeg geweest om hier in te stappen.Creature Creepers:

Wild Eagle – Dollywood

Een grote, wilde vogel (volgens geruchten een spanwijdte van 15 meter) die zelfs mensen ontvoerd als voedsel voor de kuikens. Stap in deze achtbaan en ervaar hoe het is om opgegeten te worden.Walrus Splash – Chimelong Ocean Kingdom

Enorme Walrussen domineerden ooit Planet Coaster. Deze versteende exemplaren zijn door erosie door de jaren heen langzaam blootgelegd. En je kunt ze bijna aanraken in Walrus Splash!


Mako – Sea World Orlando

Het snelste zeedier op Planet Coaster, de Mako. Wanneer dit monster uit zee springt kan die een hoogte behalen van ruim 60 meter. Deze achtbaan is dan ook net zo hoog.Cheetah Hunt – Busch Gardens Tampa

Op Planet Coaster is de Cheetah niet een jager, maar juist de prooi. Ga mee met een vluchtende Cheetah. Waar vlucht hij voor? Niemand weet het....


Python in Bamboo Forest – Nanchang Wanda Park

Planet Coaster staat bekend om zijn enorme bamboebossen en daar leeft iets waarvan je het bestaan liever niet weet.
Dus kom nu naar deze fijne zwaartekracht-verliezende en enge-monster-planeet! Dit heb je er toch wel voor over om deze belachelijk goede achtbanen te berijden? En de reis ernaartoe duurt slechts 8 maanden.

Tot dan!!

Top
#2386926 - 29/01/2017 16:17 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Mennoo_]
Kevinnnet Offline
Dat is met 3 n'en!

Registered: 29/08/2009
Posts: 2433
Loc: BoZ


Wij presenteren het nieuwste pretpark van Nederland met als naam 'Themepark', gelegen in de nieuwe Rollercoaster Capital of Europa Klazinaveen.

Het eerste pretpark ter wereld wat niet tot stand komt door diverse subsidies van overheden of door capitaal injecties van rijke sjeiks en prinsen, maar een park wat volledig is betaald uit de zakken van alle forumleden van Themepark.nl. Het bestuur van Themepark heeft door de bijdrages van alle leden de beste achtbanen op de wereld op de kop kunnen tikken en zijn met uiterst veel zorg in het nieuwe pretpark gezeten.

De namen van de 8 coasters in het park, vormen met de beginletters zelfs de naam van het park 'Themepark'! Hoe leuk is dat! Laten we dus maar snel alle achtbanen aan jullie voorstellen waarmee je straks de nieuwste coasterbingo van het land kan scoren.
______________________________________________________________________Twisted Colossus (Six Flags Magic Mountain )

Is het nu een baan uit 1978 of uit 2015? Wat maakt het uit! Met deze racer achtbaan van RMC hebben we een van de beste achtbanen van de wereld. Deze houten achtbaan eindigde zelfs op de 26e plek bij de stalen achtbanen bij de Golden Ticket Awards!
______________________________________________________________________Hair Raiser (Ocean Park)

Of je nu haar hebt of niet, het haar wat u nog heeft komt bij deze achtbaan gegarandeerd omhoog te staan. In deze floorless coaster van B&M geniet je niet alleen van de thrills, maar ook van het schitterende uitzicht!
______________________________________________________________________Eagle Fortress (Everland)

Wie dacht dat deze epische achtbaan was afgebroken in 2009 heeft het goed mis, want wij hebben nu deze topper in het park staan. Heel veel suspended coasters van Arrow zijn er helaas niet meer, maar de beste is nu bij ons te vinden!
______________________________________________________________________Muntanya Russa (Tibidabo)

Wat is er nu beter dan een achtbaan met uitzicht? Een achtbaan met uitzicht EN een terrain coaster in een! Recht uit Tibidabo gehaald en nu bij ons te vinden. En als klap op de vuurpijl, het is nog een soepele Vekoma baan ook!
______________________________________________________________________Parrot Coaster (Chimelong Ocean Kingdom)

Wing coasters, de een vind ze fantastisch, de ander niet. Om Toverland natuurlijk te overtreffen halen wij de beste wing coaster in huis. Dit is namelijk de langste, de snelste en de hoogste wing coaster die er bestaat!
______________________________________________________________________Acrobat (Nagashima Spa Land)

Welja, laten we gewoon 3 B&M's in het park neerzetten want tegen 3 Rolls Roycen voor de deur zeg je ook geen nee. Om het beste uit de catalogus van B&M als laatst te bewaren presenteren wij deze schitterende flying coaster!
______________________________________________________________________Raik (Phantasialand)

Naast veel achtbaangeweld zoor de echte thrillseekers, hebben we natuurlijk ook iets wat de jongere pretparkfan aanspreekt. Met deze Vekoma family boomerang breken we niet een, maar twee wereldrecords!
______________________________________________________________________Karacho (Erlebnispark Tripsdrill)

Gezondheid! Ow, je sprak de naam van deze achtbaan uit. Een combinatie van een mooi thema en een intense launch coaster van Gerstlauer maken van deze achtbaan de laatste topper van het park!
______________________________________________________________________Weet jij alle hidden Themepark Tim's te vinden in het park? Maak dan van elke Themepark Tim een foto en post deze op een van onze social media kanalen en wie weet maak jij kans op een volledig minuut gratis winkelen in een van de souvenirwinkeltjes van het park!

Alle informatie kan je binnenkort vinden op onze nieuwe website. www.themepark.nl/themepark

_________________________
Hier had uw tekst kunnen staan.
Top
#2386935 - 29/01/2017 17:14 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Kevinnnet]
marciano Offline
“Good to know ”

Registered: 12/11/2010
Posts: 2803
Loc: Hilversum


De zevende editie van The Passion, in samen werking met Universal Jesus Cristo é o Senhor, wordt gehouden in Leeuwarden, dat maakte burgemeester Ferd Crone vandaag aan zijn stad bekend. “Leeuwarden heet The Passion van harte welkom!

Op 13 april is iedereen van harte welkom bij: The Passion 2017 - The Universal Edition.
Flying Dinosaur - Universal Studios Japan.
Incredible Hulk - Universal Studios Islands of Adventure.
Battlestar Galactica - Universal Studios Singapore.
Dragon Challenge - Universal Studios Islands of Adventure.Revenge of the Mummy - Universal Studios Florida.
Space Fantasy The Ride - Universal Studios Japan.
Hollywood Dream: The Ride - Universal Studios Japan.
Hollywood Rip, Ride, Rockit - Universal Studios Florida.

_________________________
Go up and down, round and round on a rollercoaster
I close my eyes and I fly on my rollercoaster ride
Happy on my rollercoaster
Top
#2386945 - 29/01/2017 19:02 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: marciano]
Firepascal Offline
fireagent

Registered: 04/11/2013
Posts: 190
Loc: Dordrecht
battle of the titans in aberdeen schotland
Maverick (Cedar Point)
blue fire Megacoaster (Europa Park)
Black Mamba (Phantasialand)
Juvelen (Djurs Sommerland)
Smiler (Alton Towers)
Space Mountain (Walt Disney World - Magic Kingdom)
Schwur des Kärnan (Hansa Park)
Fahrenheit (Hersheypark)


Edited by Firepascal (31/01/2017 16:25)

_________________________
i reject your reality and substitute my own
Top
#2386963 - 29/01/2017 20:47 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Firepascal]
Rio Offline
Lighting Rio

Registered: 23/01/2008
Posts: 5912
Loc: Dordrecht
Rock Mountain Park in Yosemite, California!

Bekijk de promo video!Wildfire - The best rollercoaster in the world!
Alpengeist - Brave the Alps!
Tatsu - Soar over the mountains!
Big Grizzly Mountain - Brave the old mines
New Revolution - VR Coaster!
The Beast - The longest wooden coaster on the planet!
Phantom's Revenge - Dive down the cliff
Thunderbolt - Old classic mountain fun!


Edited by Rio (30/01/2017 00:26)

_________________________
SDB lighting, voor al uw licht bij live performance, feesten en theater. Ook voor verkoop van licht en geluid!
www.sdblighting.nl
Top
#2386964 - 29/01/2017 20:49 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Firepascal]
JohanR Offline
'Totally Nuts'

Registered: 16/10/2007
Posts: 4863
Loc: Helmond
From Brexit with Love @ Zuidas Amsterdam
Rest hoop ik vanaaf op de tablet te doen

The Hyde Park TaronSealifes Journey to AtlantisThe Shards GoliathThe Voyage to StanstedCanary Wharfs SupermanWest End vs Broadway: The lightning Race(r)The Pyrenees at GreenwichGatekeeper: the Border ControlEdited by JohanR (03/02/2017 09:34)

_________________________
Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.
Top
#2386965 - 29/01/2017 21:01 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Firepascal]
Matthijsvt Offline
Junior Member

Registered: 22/12/2015
Posts: 20
Loc: Nederland
Goedenavond,

Hierbij presenteer ik mijn park aan jullie en leg ik kort uit welke banen ik gekozen heb een waarom. We beginnen met de naam van het park, iets wat essentieel is voor een succes van het park. Ik presenteer aan jullie de naam en de locatie:

[/b]Geef een geel![b]
En de locatie is West Yellowstone, Montana, USA. Het park ligt recht naast een attractie met jaarlijks miljoenen bezoekers: Yellowstone

Nu denken jullie vast wat een rare naam. Ik geef het toe, een beetje flauw is het wel. Maar waarom nou geel? Als je goed oplet op de banen die ik heb gekozen, zul je het spoedig ontdekken. We hebben de volgende banen gekozen in mijn park:

[/b]Skyrush - Hershey Park[b]
https://rcdb.com/10089.htm#p=41032
Bakken met airtime op deze Intamin.

[/b]Gravity Max - Lihpao Land[b]
https://rcdb.com/1357.htm#p=62276
Een knotsgekke uitvinding van Vekoma en uniek.

[/b]Volcano, The Blast Coaster - Kings Dominion[b]
https://rcdb.com/474.htm#p=16329
Een heerlijk geinig Intamin baantje.

[/b]Loch Ness Monster - Busch Gardens Williamsburg[b]
https://rcdb.com/110.htm#p=6694
Een klassiekertje.

[/b]Giant Inverted Boomerang - Jin Jiang Action Park[b] https://rcdb.com/9564.htm#p=35950
Een bijzondere creatie van Vekoma, maar wel pure gekte.

[/b]Undertow - Santa Cruz Beach Boardwalk[b]
https://rcdb.com/10930.htm#p=47021
Een leuke Maurer spinning coaster voor de hele familie.

[/b]Batman The Ride - Six Flags Over Texas[b]
https://rcdb.com/552.htm#p=5056
Elk park heeft een B&M nodig en daarom deze steengoede inverted baan.

[/b]Nighthawk - Carowinds[b]
https://rcdb.com/2514.htm#p=65482
Bijzondere creatie van Vekoma.

Degenen die alle plaatjes hebben aangeklikt, zullen het wel gezien hebben: Al mijn achtbanen zijn geel. Dit hebben we gedaan, omdat geel een schitterende kleur is en omdat geel geassocieerd wordt met vrolijkheid en dat wil je nou eenmaal in een pretpark.

_________________________
Linkerbaan
Top
#2386972 - 29/01/2017 21:29 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Firepascal]
Daan13 Offline
Slagharen!

Registered: 19/11/2012
Posts: 1208
Loc: Drenthe
31 december 2015: Dierenpark Emmen is voor het laatst open, en sluit voorgoed haar deuren om in het gloednieuwe Wildlands weer open te gaan. Wat er met het oude park (midden in het centrum van het pittoreske Emmen) gaat gebeuren is nog onduidelijk… Todat een rijke Emmenaar besluit de lap grond op te kopen en er een prachtig attractiepark van te maken, met maarliefst 8 achtbanen.


Helaas is al ons budget op gegaan aan de achtbanen, geld voor een goede grafisch ontwerper was er dus helaas niet meer. frown


In 2017 is het eindelijk zo ver Attractiepark Emmen opent haar deuren voor het publiek. U kunt de volgende achtbanen vinden in het park:

Helix:

Jaja, vanaf dit jaar staat s ’werelds beste achtbaan in Emmen, iets om trots op te zijn. 2 lanceringen en 7 inversies is niet niks. Helix raast over de heuvel van de voormalige savanne heen.


Firechaser Express:

De ultieme familieachtbaan! Deze baan heeft het allemaal: snelheid, lanceringen, stuk backwards. En dit alles voor de gehele familie.


Monster:

De dieren in het park zijn al een tijdje weg, maar The Monster kwam er voor terug! In deze, ruim een kilometer lange hangende achtbaan vlieg je over heuvels en door inversies. Uiteraard krijgt de baan bij ons een fris kleurtje en betere thematisatie.


Shambhala:

Met zijn 80 meter hoogte is Shambhala een imposante verschijning, en bepalend voor de skyline van Emmen. Deze hypercoaster zit bakken vol airtime, dit wil je toch niet missen!


Wood Coaster:

Voor de bouw van ons park moest er natuurlijk het een en ander gekapt en gesnoeid worden in het park. Wat doe je dan met al dat hout? Juist, je bouwt er een houten achtbaan van, met de originele naam ‘’Wood Coaster’’. Ook deze (GCI) baan van ruim een kilometer lang maakt goed gebruik van het heuvelachtige landschap in het park.


Crush’s Coaster:

Ook met slecht weer is er genoeg te beleven in Attractiepark Emmen. De Crush’s Coaster is namelijk volledig overdekt. Deze spinningcoaster, inclusief darkride gedeelte, is speciaal voor ons park ontworpen en bevindt zich in het voormalige aquarium. Hoewel voormalig.., er zijn nog genoeg zeedieren te zien gedurende de rit.


Superman: Ultimate flight:

Altijd al willen weten hoe het is om te vliegen? Stap dan in de Superman: Ultimate flight, in deze achtbaan vlieg je door meerdere inversies heen. De baan is overigens gelegen bij de oude vogelkooi.


Looping Star

Toen de directie hoorde dat Slagharen de Looping Star te koop had gezet twijfelden we geen moment, direct hebben we besloten de baan te kopen. De klassieker mag dan niet meer in Slagharen staan, maar in 2017 gaan we hem terugzien slechts enkele tientallen kilometers van zijn oorspronkelijke plek.

Totale lengte track: 8383 meter
Totale hoeveelheid inversies: 16


Zoals u ziet bestaat ons park uit een mix van 8 fantastische achtbanen. Zowel echte achtbaanfanaten als families zullen hier een fantastische dag beleven. Stem dus op Attractiepark Emmen!

_________________________
Mijn laatste gedane achtbaan: Taron!!!
Top
#2386986 - 29/01/2017 23:27 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Daan13]
Sandman Offline


Registered: 03/09/2005
Posts: 6751
Loc: Margaritaville
Door een druk weekend zal de presentatie van mijn park eventjes op zich laten wachten, maar dat mag mij er natuurlijk niet van weerhouden mijn collectie aan coasters op te sommen. Naar verwachting zullen jullie morgenavond de volledige presentatie zien. Voor nu hoop ik dat de ingrediënten voor een relatief realistisch park met een zo gevarieerd mogelijk aanbod (want dat is mijn doel) duidelijk zijn. Elke coaster heeft zijn eigen naam gekregen, passend bij het themagebied waarin hij staat. In de presentatie vertel ik natuurlijk ook meer over de 5 gebieden.

—————————————————————————————-

In het park ”Evergreen Gardens” (hier te vinden: https://goo.gl/maps/A5PE5Zb5R1z , onder de rook van het prachtige Londen) heeft Sandstorm Themeparks Inc. grof geld betaald voor wat jarenlang een prachtige groene golfbaan en omgeving was. Door een miljoeneninvestering van financiële partner The 8-Cars Company is het mogelijk geworden deze fantastische locatie nabij het dorpje Farmingham onder de kruising van de M20 en de M25 om te toveren tot een waardige concurrent van alle attractieparken rondom de Britse metropool.

Tot zover de korte inleiding, op naar de coasters:

Evergreen Gardens biedt vijf themagebieden rondom de waterrijke gronden waarin welgeteld 8 coasters worden gehuisvest:
1. Pedham Lane
- Alley Rat (Wild Mouse - Blackpool Pleasure Beach)

2. The Eerie Forest
- Raven’s Run (Thunderbird - Holiday Park)
- Haunted (Eejanaika - Fuji-Q Highland)

3. Pirate’s Cove
- Commander (Piraten - Djurs Sommerland)
- Blackbeard’s Revenge (Afterburn - Carowinds)

4. Gardens of Thrill
- Monster (Goliath - Six Flags New England)

5. Thunder Hill
- Thunderstreak (Boulder Dash - Lake Compounce)
- Whirlwind (Turbulence - Adventureland)


Edited by Sandman (31/01/2017 00:14)
Edit Reason: Zoals in het discussietopic is aangegeven, is bewerking toegestaan van deze post. Ik heb de presentatie nu bijgevoegd.

_________________________
#TeamHighlight
_________________________

OK doei!
Top
#2386989 - 29/01/2017 23:35 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Daan13]
Scagen Offline
Someone, somewhere

Registered: 24/04/2010
Posts: 3823
Loc: Nederland, Schagen
Hang-Land @ Delftse Hout (Delft)

Banshee - Kings Island
Katun - Mirabilandia
Orkanen - Fårup Sommerland
Bat - Kings Island
Anaconda - Gold Reef City
Stinger Dorney - Park & Wildwater Kingdom
Tornado - Särkänniemi Amusement Park
Arthur - Europa Park

Presentatie volgt nog, nog geen tijd helaas voor gehad

_________________________
If life is a rollercoaster, than don't ever let it be a Boomerang!
Top
Page 15 of 15 < 1 2 ... 13 14 15


Sidebar uitzetten?
Deze sidebar kun je bij my stuff > my preferences uitzetten.
De laatste pretpark topics
Sluiting Cinémagique
by kristof
26/02/2017 01:41
De Efteling met carnaval
by eftel1ngfan
25/02/2017 23:38
[TR] Voor het eerst in Disney California Adventure: KA CHOW! - Januari 2017
by larsjanssuh
25/02/2017 14:44
[TR] Roadtrip to Polen dag 1: Erlebnispark Tripsdrill 31 juli 2016
by pampie
23/02/2017 07:05
Nieuwe musical in het Efteling Theater: De Sprookjessprokkelaar
by
22/02/2017 16:11
De laatste kermisclub topics
Hoensbroek (zaterdag 14 t/m dinsdag 17 oktober 2017)
by den_the_men
27/02/2017 06:06
Heerlen (vrijdag 6 t/m woensdag 11 oktober 2017)
by den_the_men
27/02/2017 06:05
Hoensbroek (zaterdag 24 t/m dinsdag 27 juni 2017)
by den_the_men
27/02/2017 06:03
Heerlen (vrijdag 16 t/m woensdag 21 juni 2017)
by den_the_men
27/02/2017 06:02
Aalsmeer
by Coca Cola
26/02/2017 17:40
Who's Online
9 registered (turbobooster, upwego, Erik89, Fango, Raoel, breaker, roodwitter, 2 invisible), 77 Guests and 9 Spiders online.
Newest Members
Maxieeeee, lmluiten, DaanH, coensen, KoenvdBrand
8961 Registered Users
Forum Stats
8961 Members
24 Forums
12624 Topics
339726 Posts

Max Online: 2987 @ 09/08/2009 21:17
Today's Birthdays
3D_Animator (32), KermisFreaker93 (24), Richie (31)


Fotowedstrijd 2016: Win een heel seizoen #HARDGAAN in Walibi Holland of een dagje volledig gratis kermis vieren voor 2 in Best.
111 inzendingen | Het prijzenpakket van 2016 wordt gesponsord door Walibi Holland en Kermis BestThemepark.nl wordt gesponsord door de IS Group  Fotowedstrijd 2016 - Voorronde
Fotowedstrijd 2016 - Voorronde