Het laatste nieuws:

Fotowedstrijd 2016 van start!

Themepark organizer
Kermisclub organizer
Forum archief

Forumfaces
Page 1 of 13 1 2 3 ... 12 13 >
Topic Options
Rate This Topic
#2376010 - 05/12/2016 00:39 Themepark Coasterdraft 2017
RB Offline
Let's go Celtics

Registered: 01/11/2009
Posts: 6595
Loc: Nederland

Welkom bij de 2017 editie van de Coasterdraft. In dit topic kunnen de keuzes worden aangegeven. Hierbij het verzoek om hier alleen de keuzes te plaatsen. Voor opmerkingen en discussie kan iedereen terecht in het daarvoor bestemde Discussietopic

Wat is dat, zo'n Coasterdraft?
Bij de Coasterdraft krijg je eindelijk de kans om zelf een park samen te stellen. Elke ronde mag je aangeven welke achtbaan jij in jouw pretpark wilt plaatsen.

De rondes
Er zullen 8 rondes worden gehouden, waarbij ik zal aangeven wanneer een volgende ronde begint. Vanaf dat moment heeft de eerste deelnemer op de lijst 24 uur de tijd om een achtbaan te kiezen. Zodra deze deelnemer zijn keuze heeft gemaakt, gaan de 24 uur van de volgende deelnemer van start.

Vanaf de 5e ronde moeten 3 deelnemers binnen 24 uur een baan kiezen. Voor de 3 deelnemers die aan de beurt zijn geldt het wie het eerst komt wie het eerst maalt principe. Kies dus zo snel mogelijk om te voorkomen dat de baan die je wilde kiezen niet voor je neus weg gekaapt wordt. Mocht 24 uur niet genoeg zijn en problemen opleveren dan zal ik overwegen om dit uit te breiden naar 48 uur.

De volgorde van deelnemers zal elke ronde veranderen; de 3 personen die als eersten hebben mogen kiezen, zullen de volgende ronde achteraan de lijst worden geplaatst. Als de laatste deelnemer in een ronde zijn of haar keuze heeft gemaakt, zal ik een overzicht plaatsen van alle gekozen achtbanen en de volgende ronde starten. Pas wanneer ik dit gedaan heb, mag de eerste baan van de nieuwe ronde geplaatst worden


Het kiezen van een achtbaan
De belangrijkste regel is dat elke achtbaan maar één keer gekozen kan worden. Zodra een achtbaan door een deelnemer is gekozen, is deze niet meer beschikbaar voor andere deelnemers.

Verder is het niet toegestaan om een achtbaan te kiezen die op dat moment niet operationeel is. Dit houdt niet in dat je een achtbaan niet kunt kiezen omdat het park in de winter gesloten is, maar dat een achtbaan de status SBNO (Standing, but not operating) heeft of in een langdurige storing ligt. Dit jaar is er de mogelijkheid om een gesloopte baan te kiezen. Als referentie zal rcdb.com gebruikt worden, tenzij er overduidelijk bewijs is dat de status op RCDB niet juist is. Bij twijfelgevallen is het verstandig om mij van tevoren een PM te sturen, voordat de deelnemer na jou al heeft gekozen waardoor jouw beurt is beëindigd en je met een ongeldige keuze zit opgescheept. Het is op dit moment dus niet mogelijk om bijvoorbeeld Colossos (Heide Park Resort) te kiezen, maar het is dit keer wel mogelijk om bijvoorbeeld Pegasus (Efteling) te kiezen. Er geldt in deze categorie wel een maximum van één baan per deelnemer.

Als je een dueling of racing achtbaan kiest, ben je verplicht om beide banen te nemen. Dit kost je geen extra beurt, het is zo dus mogelijk om in één beurt 2 achtbanen te verkrijgen. Om de voorsprong qua aantal achtbanen een beetje te beperken, mag je maximaal 2x een dergelijke baan kiezen.

Overige regels
Omdat jouw keuze een flinke invloed zal gaan hebben op de keuzes van andere deelnemers, is het absoluut niet toegestaan om je post te bewerken waarin je jouw keuze hebt gemaakt, vóórdat degene na jou heeft gekozen. Zodra een post om wat voor reden dan ook is bewerkt, wordt de keuze meteen ongeldig verklaard. Direct een nieuwe post maken is dan de enige optie om nog een geldige keuze te maken. Als de deelnemer na jou al heeft gekozen, is jouw beurt beëindigd en je keuze ongeldig. Ook spelfouten, foutieve codes en dode links/afbeeldingen zijn geen geldige redenen om een post te bewerken.

Het missen van een beurt is niet leuk voor andere deelnemers, die zo 24 uur van hun leven hebben verspild. Daarom word je gediskwalificeerd als je 2 opeenvolgende of 3 rondes in totaal je beurt mist. Als iemand een beurt heeft gemist, krijgt de volgende deelnemer uiteraard weer 24 uur om zijn keuze te maken. Als je al verwacht dat je de volgende ronde geen tijd hebt om te kiezen, mag je een beurt overslaan. Geef dit duidelijk aan waardoor de deelnemer na jou weet dat zijn of haar beurt eerder komt. Als je een beurt hebt overgeslagen, mag je de volgende ronde 2 achtbanen kiezen. Een diskwalificatie heeft gevolgen voor de deelname van volgend jaar. Deelnemers die gediskwalificeerd worden of er tijdens het spel zelf uitstappen zullen volgend jaar net als junior members automatisch op de reservelijst geplaatst worden wanneer het minimaal aantal deelnemers bereikt is.

Het stemmen
Zoals bij de meeste spellen, is winnen belangrijker dan meedoen. Om de winnaar van de Coasterdraft te bepalen, zal er na het kiezen van een parknaam en locatie een poll worden geopend met daarin alle deelnemers. Zo kan heel Themepark kiezen welke deelnemer in hun ogen de beste collectie achtbanen in z'n park heeft staan. Deelnemers zijn verplicht om te stemmen, dit doe je door een Top 10 van jouw favoriete parken via PM naar mij te sturen.

Om de punten van de top zwaarder te laten tellen zal de volgende puntentelling worden gehanteerd.

1: 25 punten
2: 18 punten
3: 15 punten
4: 12 punten
5: 10 punten
6: 8 punten
7: 6 punten
8: 4 punten
9: 2 punten
10: 1 punt

De uiteindelijke ranglijst zal een gemiddelde score zijn van de poll-uitslag en de door deelnemers gekozen ranglijst. Ook is het verplicht om je park een naam te geven en een locatie op te geven. Hiervoor krijg je na het eindigen van de laatste ronde, 4 dagen de tijd. Deelnemers die hun park geen naam en locatie hebben gegeven en niet via PM hebben gestemd, zullen worden gediskwalificeerd.

Oké, ik wil meedoen!
Om het tempo nog enigszins hoog te houden, kunnen er maximaal 24 mensen deelnemen aan de Coasterdraft. Ieder lid van Themepark kan zich uiteraard opgeven, bij meer dan 24 inschrijvingen krijgen actieve leden (met minimaal 100 posts) voorrang op nieuwe leden. Tevens zal er een back-up lijst worden gevormd, de leden op deze lijst zullen bij diskwalificatie het park van de gediskwalificeerde deelnemer over mogen nemen en de gemiste beurten in mogen vullen. Voorbeeld: Deelnemer Piet heeft 2 opeenvolgende beurten gemist en mag dus niet meer meedoen. Back-up deelnemer Jan neemt het park van Piet over en mag bij zijn volgende beurt 3 achtbanen kiezen (2 voor de beurten die Piet gemist heeft, 1 nieuwe omdat het zijn beurt is). Dit geldt ook bij deelnemers die aangeven niet meer mee te willen doen.

Let erop dat je de komende weken genoeg tijd hebt, aangezien je 24 uur krijgt om te kiezen zul je dus minstens 1x per dag moeten kijken of het jouw beurt is. Als je een paar dagen weg bent, kun je aangeven dat je een volgende beurt overslaat, maar het moge duidelijk zijn dat dit niet gaat werken als je een week op vakantie gaat. Geef je dus alleen op als je ook daadwerkelijk van plan bent om actief mee te (kunnen) doen! Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk om op tijd te posten, maar ik zal proberen een PM te sturen wanneer de tijd voor je beurt bijna verstreken is.

Djeffke krijgt uiteraard de mogelijkheid om zijn titel te verdedigen en is als enige verzekerd van deelname. Uiteraard moet hij dit wel aangegeven en een nummer opgeven voor de plaatsbepaling.

Probeer dit topic dus enkel te gebruiken om je keuzes aan te geven. Toelichting, discussies, meldingen kun je kwijt in het Discussietopic. Ik zal zelf proberen hier meerdere keren per dag te kijken. Het is dus ook niet nodig om een melding te maken als een beurt (bijna) gemist is. Wil je een mede deelnemer hierop attenderen, dan mag dat in het Discussietopic of via PM, maar niet in dit topic.


Edited by RB (06/12/2016 10:52)

Top
#2376011 - 05/12/2016 00:41 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: RB]
RB Offline
Let's go Celtics

Registered: 01/11/2009
Posts: 6595
Loc: Nederland
Deelnemers
1) DAAN_91
2) MarcovanderPol
3) hyyyper
4) Extraxyz
5) Svekke
6) JohanR
7) Daan13
8) Rio
9) Scagen
10) Firepascal
11) droesie
12) Kevinnnet
13) marciano
14) Philosopher
15) julioot
16) Matthijsvt
17) Mennoo_
18) larides
19) LuukFantasyWorld
20) WernerF
21) Sandman
22) Sjiebert
23) Djeffke

Ronde 1
1) DAAN_91 - Beurt gemist
2) MarcovanderPol - Millennium Force (Cedar Point)
3) hyyyper - Superman the Ride (Six Flags New England)
4) Extraxyz - Expedition GeForce (Holiday Park)
5) Svekke - Fury 325 (Carowinds)
6) JohanR - Taron (Phantasialand)
7) Daan13 - Helix (Liseberg)
8) Rio - Wildfire (Kolmården)
9) Scagen - Banshee (Kings Island)
10) Firepascal - Maverick (Cedar Point)
11) droesie - Intimidator 305 (Kings Dominion)
12) Kevinnnet - Twisted Colossus (Six Flags Magic Mountain)
13) marciano - Flying Dinosaur (Universal Studios Japan)
14) Philosopher - Lightning Rod (Dollywood)
15) julioot - Soaring with Dragon (Hefei Wanda Theme Park)
16) Matthijsvt - Skyrush (Hersheypark)
17) Mennoo_ - Outlaw Run (Silver Dollar City)
18) larides - Wodan Timbur Coaster (Europa Park)
19) LuukFantasyWorld - Nemesis (Alton Towers)
20) WernerF - TRON Lightcycle Power Run (Shanghai Disneyland)
21) Sandman - Boulder Dash (Lake Compounce)
22) Sjiebert - Iron Rattler (Six Flags Fiesta Texas)
23) Djeffke - Harry Potter and the Escape from Gringotts (Universal Studios Florida)

Ronde 2
24) hyyyper - El Toro (Six Flags Great Adventure)
25) Extraxyz - T Express (Everland)
26) Svekke - Top Thrill Dragster (Cedar Point)
27) JohanR - Voyage (Holiday World)
28) Daan13 - Shambhala (PortAventura Park)
29) Rio - Tatsu (Six Flags Magic Mountain)
30) Scagen - Katun (Mirabilandia)
31) Firepascal - blue fire Megacoaster (Europa Park)
32) droesie - Starry Sky Ripper (Joyland)
33) Kevinnnet - Hair Raiser (Ocean Park)
34) marciano - Incredible Hulk (Universal Studios Islands of Adventure)
35) Philosopher - Kanonen (Liseberg)
36) julioot - Coaster Through the Clouds (Nanchang Wanda Park)
37) Matthijsvt - Gravity Max (Lihpao Land)
38) Mennoo_ - Leviathan (Canada's Wonderland)
39) larides - Goliath (Six Flags Great America)
40) LuukFantasyWorld - Flash (Lewa Adventure)
41) WernerF - Expedition Everest (Walt Disney World - Disney's Animal Kingdom)
42) Sandman - Thunderbird (Holiday World)
43) Sjiebert - Lisebergbanan (Liseberg)
44) Djeffke - Troy (Toverland)
45) DAAN_91 - Flying Aces (Ferrari World Abu Dhabi)
46) MarcovanderPol - Tranan (Skara Sommarland)

Ronde 3
47) JohanR - Goliath (Walibi Holland)
48) Daan13 - Wood Coaster (Knight Valley)
49) Rio - Big Grizzly Mountain Runaway Mine Cars (Hong Kong Disneyland)
50) Scagen - Orkanen (Fårup Sommerland)
51) Firepascal - Black Mamba (Phantasialand)
52) droesie - Formula Rossa (Ferrari World Abu Dhabi)
53) Kevinnnet - Eagle Fortress (Everland)
54) marciano - Battlestar Galactica (Universal Studios Singapore)
55) Philosopher - Verbolten (Busch Gardens Williamsburg)
56) julioot - Dauling Dragon (Happy Valley)
57) Matthijsvt - Volcano, The Blast Coaster (Kings Dominion)
58) Mennoo_ - Montu (Busch Gardens Tampa)
59) larides - OzIris (Parc Astérix)
60) LuukFantasyWorld - Cú Chulainn (Tayto Park)
61) WernerF - Big Thunder Mountain (Disneyland Paris - Disneyland Park)
62) Sandman - Turbulence (Adventureland)
63) Sjiebert - Pipe (Revelstoke Mountain Resort)
64) Djeffke - Nitro (Six Flags Great Adventure)
65) DAAN_91 - Lost Gravity (Walibi Holland)
66) MarcovanderPol - Steeplechase (Blackpool Pleasure Beach)
67) hyyyper - Manta (SeaWorld Orlando)
68) Extraxyz - Medusa Steel Coaster (Six Flags Mexico)
69) Svekke - Silver Star (Europa Park)

Ronde 4
70) Scagen - Bat (Kings Island)
71) Firepascal - Juvelen (Djurs Sommerland)
72) droesie - X2 (Six Flags Magic Mountain)
73) Kevinnnet - Muntanya Russa (Tibidabo)
74) marciano - Dragon Challenge (Universal Studios Islands of Adventure)
75) Philosopher - Powder Keg: A Blast in the Wilderness (Silver Dollar City)
76) julioot - Balder (Liseberg)
77) Matthijsvt - Loch Ness Monster (Busch Gardens Williamsburg)
78) Mennoo_ - Winjas (Phantasialand)
79) larides - Fluch von Novgorod (Hansa Park)
80) LuukFantasyWorld - Dwervelwind (Toverland)
81) WernerF - Space Mountain (Disneyland)
82) Sandman - Wild Mouse (Blackpool Pleasure Beach)
83) Sjiebert - Superman: Escape from Krypton (Six Flags Magic Mountain)
84) Djeffke - Colorado Adventure (Phantasialand)
85) DAAN_91 - Cheetah Hunt (Busch Gardens Tampa)
86) MarcovanderPol - Ultimate (Lightwater Valley)
87) hyyyper - iSpeed (Mirabilandia)
88) Extraxyz - Valravn (Cedar Point)
89) Svekke - Griffon (Busch Gardens Williamsburg)
90) JohanR - Beurt gemist
91) Daan13 - FireChaser Express (Dollywood)
92) Rio - Alpengeist (Busch Gardens Williamsburg)

Ronde 5
93) Kevinnnet - Parrot Coaster (Chimelong Ocean Kingdom)
94) marciano - Hollywood Dream: The Ride (Universal Studios Japan)
95) Philosopher - Red Fire (ViaSea)
96) julioot - Storm Runner (Hersheypark)
97) Matthijsvt - Giant Inverted Boomerang (Jin Jiang Action Park)
98) Mennoo_ - Galactica (Alton Towers)
99) larides - Flug der Dämonen (Heide Park Resort)
100) LuukFantasyWorld - Van Helsing's Factory (Movie Park Germany)
101) WernerF - Seven Dwarfs Mine Train (Walt Disney World - Magic Kingdom)
102) Sandman - Goliath (Six Flags New England)
103) Sjiebert - Crystal Wing (Happy Valley Beijing)
104) Djeffke - Tonnerre de Zeus (Parc Astérix)
105) DAAN_91 - Wild Eagle (Dollywood)
106) MarcovanderPol - Rodelbaan (De Waarbeek)
107) hyyyper - Thunderhead (Dollywood)
108) Extraxyz - Talon (Dorney Park & Wildwater Kingdom)
109) Svekke - Vertigo (Walibi Belgium)
110) JohanR - Pyrenees (Parque Espana-Shima Spain Village)
111) Daan13 - Monster (Walygator Parc)
112) Rio - Beast (Kings Island)
113) Scagen - Anaconda (Gold Reef City)
114) Firepascal - Smiler (Alton Towers)
115) droesie - Phoenix (Knoebels Amusement Park & Resort)

Ronde 6
116) julioot - New Texas Giant (Six Flags Over Texas)
117) Matthijsvt - Undertow (Santa Cruz Beach Boardwalk)
118) Mennoo_ - Wooden Coaster - Fireball (Happy Valley Shanghai)
119) larides - Cobra's Curse (Busch Gardens Tampa)
120) LuukFantasyWorld - Indiana Jones et le Temple du Péril (Disneyland Paris - Disneyland Park)
121) WernerF - Rock 'n' Roller Coaster (Disneyland Paris - Walt Disney Studios Park)
122) Sandman - Piraten (Djurs Sommerland)
123) Sjiebert - Oblivion (Alton Towers)
124) Djeffke - Dragon Khan (PortAventura Park)
125) DAAN_91 - Beurt gemist
126) MarcovanderPol - Shenzhou Surfing (Chuanlord Holiday Manor)
127) hyyyper - Raptor (Cedar Point)
128) Extraxyz - Kingda Ka (Six Flags Great Adventure)
129) Svekke - White Lightning (Fun Spot America)
130) JohanR - GateKeeper (Cedar Point)
131) Daan13 - Crush's Coaster (Disneyland Paris - Walt Disney Studios Park)
132) Rio - Phantom's Revenge (Kennywood)
133) Scagen - Stinger (Dorney Park & Wildwater Kingdom)
134) Firepascal - Space Mountain (Walt Disney World - Magic Kingdom)
135) droesie - Kumba (Busch Gardens Tampa)
136) Kevinnnet - Acrobat (Nagashima Spa Land)
137) marciano - Revenge of the Mummy (Universal Studios Florida)
138) Philosopher - Back Lot Stunt Coaster (Canada's Wonderland)

Ronde 7
139) larides - Baron 1898 (Efteling)
140) LuukFantasyWorld - Behemoth (Canada's Wonderland)
141) WernerF - Raging Spirits (Tokyo DisneySea)
142) Sandman - Eejanaika (Fuji-Q Highland)
143) Sjiebert - Tennessee Tornado (Dollywood)
144) Djeffke - SheiKra (Busch Gardens Tampa)
145) DAAN_91 - Mako (SeaWorld Orlando)
146) MarcovanderPol - Scenic Railway (Dreamland)
147) hyyyper - Joker (Six Flags Discovery Kingdom)
148) Extraxyz - Wicked Cyclone (Six Flags New England)
149) Svekke - Speed Monster (TusenFryd)
150) JohanR - Superman / la Atracción de Acero (Parque Warner Madrid)
151) Daan13 - Thunder Loop (Attractiepark Slagharen)
152) Rio - Thunderbolt (Kennywood)
153) Scagen - Tornado (Särkänniemi Amusement Park)
154) Firepascal - Schwur des Kärnan (Hansa Park)
155) droesie - Atlantis Adventure (Lotte World)
156) Kevinnnet - Raik (Phantasialand)
157) marciano - Space Fantasy The Ride (Universal Studios Japan)
158) Philosopher - Bullet Coaster (Happy Valley Shenzhen)
159) julioot - Lightning Run (Kentucky Kingdom)
160) Matthijsvt - Batman The Ride (Six Flags Over Texas)
161) Mennoo_ - Rollercoaster Formula 1 (Energylandia)

Ronde 8
162) Sandman - Afterburn (Carowinds)
163) Sjiebert - Raven (Holiday World)
164) Djeffke - Goliath (Six Flags Over Georgia)
165) DAAN_91 - Python in Bamboo Forest (Nanchang Wanda Park)
166) MarcovanderPol - Alpen Roller (Schliersbergalm)
167) hyyyper - Ravine Flyer II (Waldameer)
168) Extraxyz - Gold Striker (California's Great America)
169) Svekke - Oki Doki (Bobbejaanland)
170) JohanR - Lightning Racer (Hersheypark)
171) Daan13 - Superman - Ultimate Flight (Six Flags Great America)
172) Rio - New Revolution (Six Flags Magic Mountain)
173) Scagen - ??

174) Firepascal
175) droesie
176) Kevinnnet
177) marciano
178) Philosopher
179) julioot
180) Matthijsvt
181) Mennoo_
182) larides
183) LuukFantasyWorld
184) WernerF


Edited by RB (Yesterday at 13:35)

Top
#2376508 - 07/12/2016 10:00 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: RB]
MarcovanderPol Offline
Yeah Buddy!!!

Registered: 04/07/2008
Posts: 2365
Loc: Wijk en Aalburg
Millennium Force - Ceder Point

_________________________
Hij heeft weleens 2 stenen gedood met 1 vogel. Hij heeft weleens de Tour de France gewonnen, maar werd gediskwalificeerd omdat hij het op een éénwieler deed. Hij spreekt Frans in het Russisch. Hij zegt nooit dat iets naar kip smaakt, zelf geen kip.
Hij is de meest Sanchoïstische man ter wereld.
"Ik drink niet altijd bier, maar als ik het doe geef ik Erdinger de voorkeur. Blijf dorstig mijn vrienden."
Top
#2376512 - 07/12/2016 10:24 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: MarcovanderPol]
hyyyper Offline
Hollywood hyyyper

Registered: 23/07/2005
Posts: 2526
Loc: Grashoek, Limburg
Superman Ride of Steel Bizarro Superman Ride of Steel - Six Flags New England

deze, anyway
https://rcdb.com/628.htm

_________________________
There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something more bizarrely inexplicable.

There is another theory which states that this has already happened.
Top
#2376642 - 07/12/2016 19:30 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: hyyyper]
Extraxyz Online   content
Eindelijk uitspreekbaar

Registered: 27/08/2005
Posts: 9125
Loc: Roosendaal of TU/e
Nou dan pak ik 'm maar

bigFM Expedition GeForce @ Holiday Park

_________________________
"Extraxyz heeft gelijk"
- nander, 9 augustus '14
Top
#2376653 - 07/12/2016 21:08 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Extraxyz]
Svekke Offline
Junior Member

Registered: 10/12/2015
Posts: 95
Loc: Diest, België
Dan ga ik voor:

Fury 325 - Carowinds

https://rcdb.com/12273.htm


Top
#2376689 - 07/12/2016 23:55 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Svekke]
JohanR Offline
'Totally Nuts'

Registered: 16/10/2007
Posts: 4818
Loc: Helmond
Taron @ Phantasialand voor mij graag.

_________________________
Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.
Top
#2376706 - 08/12/2016 07:21 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: JohanR]
Daan13 Online   crying
Slagharen!

Registered: 19/11/2012
Posts: 1192
Loc: Drenthe
En ik kies: Helix in Liseberg


_________________________
Mijn laatste gedane achtbaan: Taron!!!
Top
#2376725 - 08/12/2016 09:50 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Daan13]
Rio Offline
Lighting Rio

Registered: 23/01/2008
Posts: 5833
Loc: Dordrecht
Wildfire in Kolmården voor mij graag. cool


Deze keuze is van te voren overlegd met RB ivm de recente problematiek rond deze baan.

_________________________
SDB lighting, voor al uw licht bij live performance, feesten en theater. Ook voor verkoop van licht en geluid!
www.sdblighting.nl
Top
#2376856 - 08/12/2016 20:22 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Rio]
Scagen Online   crying
Someone, somewhere

Registered: 24/04/2010
Posts: 3807
Loc: Nederland, Schagen
Deze kon ik niet laten hangen:

Banshee - Kings Island


_________________________
If life is a rollercoaster, than don't ever let it be a Boomerang!
Top
#2376890 - 08/12/2016 22:28 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Scagen]
Firepascal Offline
fireagent

Registered: 04/11/2013
Posts: 184
Loc: Dordrecht
Maverick - Cedar Point

_________________________
i reject your reality and substitute my own
Top
#2376892 - 08/12/2016 22:39 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Firepascal]
droesie Offline
Den droes

Registered: 03/09/2009
Posts: 299
Loc: Antwerpen, België
Intimidator 305 - Kings Dominion


Top
#2376895 - 08/12/2016 22:44 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: droesie]
Kevinnnet Offline
Dat is met 3 n'en!

Registered: 29/08/2009
Posts: 2360
Loc: BoZ
Mijn eerste baan:

Twisted Colossus - Six Flags Magic Mountain
https://rcdb.com/12282.htm
_________________________
Hier had uw tekst kunnen staan.
Top
#2377004 - 09/12/2016 16:45 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: Kevinnnet]
marciano Offline
“Good to know ”

Registered: 12/11/2010
Posts: 2771
Loc: Hilversum
Mijn eerste keuze: Flying Dinosaur - Universal Studios Japan


_________________________
Go up and down, round and round on a rollercoaster
I close my eyes and I fly on my rollercoaster ride
Happy on my rollercoaster
Top
#2377028 - 09/12/2016 19:27 Re: Themepark Coasterdraft 2017 [Re: marciano]
Philosopher Offline
Big Dreamer

Registered: 10/12/2002
Posts: 30156
Loc: Andijk


Lightning Rod - Dollywood

_________________________
*Geruchten: 2017: Overstroming treft Blackpool Pleasure Beach *2018: Kingsland (nieuw pretpark) bij BGW 2017: Promisedland nabij San Diego * Vanaf 2018: Wanda-pretparken in Europa *2018: Nieuw Gulliver-park nabij Rotherham. *2018: Rapid River voor Kolmarden 2017: Sluiting IMG Worlds of Adventure 2018: B&M Floorlesscoaster voor Drayton Manor* 2018: Grote coaster Chessington. 2018: Nieuw Hotel Parc Asterix
Top
Page 1 of 13 1 2 3 ... 12 13 >


Sidebar uitzetten?
Deze sidebar kun je bij my stuff > my preferences uitzetten.
De laatste pretpark topics
Legoland Duitsland gaat Pirate Island hotel bouwen voor 2018
by The_Bullgod
20/01/2017 08:35
Knoebels brengt gevoel van klassieke ride terug met nieuwe ride "Over The Top"
by The_Bullgod
19/01/2017 21:05
Ferienzentrum Schloss Dankern 2017: Reise durch das Mittelalter (tube coaster)
by Guy
19/01/2017 15:43
Een B&M Wingcoaster voor Toverland, top of flop?
by Eftelflags
17/01/2017 22:57
Handige jaarkaart om verschillende dierentuinen te bezoeken?
by RRA
17/01/2017 18:57
De laatste kermisclub topics
Temple fair (Wat Krokkrat, Thailand) 2017
by Zolex_Robin_D
19/01/2017 18:28
Dordrecht (17 t/m 25 juni 2017)
by sheep
19/01/2017 12:34
Global Carnival Bangkok (Thailand) 2016
by Zolex_Robin_D
19/01/2017 06:19
De laatste keer opbouw Londen City Coaster
by Mutsel
19/01/2017 06:18
Hangover Tower Ewald Schneider
by geroniemo1
17/01/2017 11:41
Who's Online
11 registered (smulrol, Extraxyz, JohnP, Aalscholver, Jorisz, Jacko, Davey86, crazywave, Karel, Teun, Aryogaton), 61 Guests and 6 Spiders online.
Newest Members
TopScanFan, Michiel197, Lev, LordOnip, flamingo
8944 Registered Users
Forum Stats
8944 Members
24 Forums
12385 Topics
332708 Posts

Max Online: 2987 @ 09/08/2009 21:17
Today's Birthdays
MagicErik (43), the first pirate (46)


Fotowedstrijd 2016: Win een heel seizoen #HARDGAAN in Walibi Holland of een dagje volledig gratis kermis vieren voor 2 in Best.
40 inzendingen | Het prijzenpakket van 2016 wordt gesponsord door Walibi Holland en Kermis BestThemepark.nl wordt gesponsord door de IS Group  Houden of weggooien: Pandadroom
Houden of weggooien: Pandadroom