Het laatste nieuws:

Fotowedstrijd 2016 - voorronde

Themepark organizer
Kermisclub organizer
Forum archief

Forumfaces
Page 8 of 10 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 >
Topic Options
Rate This Topic
#2380529 - 28/12/2016 16:22 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: Jacko]
René Offline
Cirquador

Registered: 15/06/2001
Posts: 30351
Loc: Nederland
Het is wel een mooie manier om de schandalige staat van het onderhoud in Parijs goed te praten wink smile tonque biggrin

_________________________
Lees ook gerust eens een reisverslagje tussen de bedrijven door;
[TR] Zoo Madrid
[TR] Parque Warner
Top
#2381269 - 02/01/2017 15:30 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: René]
Guy Offline
Disney-König

Registered: 05/06/2001
Posts: 10145
Loc: Gemonde
Disneyland Paris viert elke dag haar 25e verjaardag met een schitterend, nieuw programma

- Vanaf 26 maart 2017 -

Het is bijna 25 jaar geleden dat het Disneyland Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en zijn vrienden vooruit en worden ze de ontdekkingsreizigers van de toekomst in een buitengewone, splinternieuwe parade. Tijd om te schitteren! Over een ontdekkingsreis gesproken: de galaxy far, far away ligt binnen ieders bereik met twee nieuwe, speciale Star WarsTM attracties: Star Tours: The Adventures Continue en Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission. Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring. De feestelijke sfeer zet zich voort met twee nieuwe dagshows naast het Kasteel van Doornroosje. Het Disneyland Park introduceert ook een nieuwe, schitterende avondshow met state-of-the-art technologie: Disney Illuminations. De nieuwigheden van de 25e verjaardag van Disneyland Paris in de schijnwerpers!

Nieuw: Star Tours: The Adventures Continue
Toen Star Tours bij de opening van het Disneyland Park in 1992 gelanceerd werd, ontpopte het zich al snel tot een iconische attractie. 25 jaar later is de attractie terug met een nieuwe ervaring, nieuwe bestemmingen, een nieuwe bestuurder, nieuwe personages en nieuwe 3D-technologie. Welkom bij Star Tours: The Adventures Continue! Bereid je voor op een gloednieuwe, avontuurlijke, intergalactische reis in 3D. Het wordt een episch avontuur.

Dankzij een groot aantal nieuwe scčnes en meer dan 70 mogelijke missie combinaties, weten gasten nooit waar de Force hen mee naartoe zal nemen. Van de planeet Jakku, tot Naboo, Hoth, Tatooine, misschien via de Death Star en nog veel meer... Gasten reizen door de galaxy met een nieuwe piloot, C-3PO, en komen helden tegen die ze tot nu toe nog nooit ontmoet hebben. En kijk uit voor Darth Vader... Elk scenario, avontuur en onverwachte wending is willekeurig, om er op die manier voor te zorgen dat gasten keer op keer van een originele ervaring genieten en zich volledig onderdompelen in het universum van de Star WarsTM films. Inclusief Episodes I tot en met VII.

Nieuw: Meet the Dark Side of the Force
Goed nieuws! De gasten van Disneyland Paris krijgen dagelijks de kans om de gevreesde Darth Vader te ontmoeten. De nieuwe ruimte nabij Star Tours: The Adventures Continue is de locatie bij uitstek voor een privé meet & greet. Een kleine tip voor degenen die het aandurven om op te dagen: wees op je hoede bij het nemen van de foto.

Nieuw: Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission
In het voorjaar van 2017, neemt Star WarsTM zijn intrede in een legendarisch ruimteattractie. Space Mountain wordt Star Wars Hyperspace Mountain voor een volstrekt unieke ervaring. In een volledig nieuwe omgeving, geďnspireerd door het Star WarsTM universum, sluiten gasten zich aan bij de Rebel Alliance en worden ze piloten op een sensationele missie. Ze reizen met grote snelheid door de Star WarsTM galaxy op de legendarische soundtrack van de saga.
De ervaring wordt helemaal compleet dankzij adembenemende speciale effecten. Het wordt een unieke en sensationele reis door het Star WarsTM universum waarbij gasten de TIE fighters en de dreigende Star Destroyer proberen te ontwijken.

Nieuw: Disney Stars on Parade
Een andere verrassing van formaat is de gloednieuwe Disney Parade. Met schitterende nieuwe praalwagens, nieuwe muziek, een overvloed aan Disney Figuren en nieuwe kostuums zal Disney Stars on Parade jong en oud verbazen.

Tijdens Disney Stars on Parade volgen we Mickey en zijn vrienden op een echte ontdekkingsreis naar het land van de verbeelding, verdeeld in 8 hoofdstukken. Mickey, Minnie, Donald Duck, Goofy en Knabbel en Babbel zijn de ontdekkingsreizigers van de toekomst met een steampunk geďnspireerde futuristische look. De helden van Toy Story volgen daarna en nemen de gasten mee “naar de sterren, en daar voorbij!”. Brul met Simba “Hakuna Matata” mee! Vervolgens herinneren Baloe en Mowgli ons eraan dat je “van beren leren kan”, op het geluid van de percussie die een gevoel van avontuur en een jungle sfeer oproept. Begeef je vervolgens naar Neverland met Peter Pan en de Verloren Jongens! Ook de onderwaterwereld wordt gevierd met Nemo, Marlin en Dory. Sta klaar voor het gebrul van de majestueuze draak van Maleficent, die prins Philip uitdaagt en vuur spuwt. Gelukkig overwint de romantiek van de Disney Prinsessen altijd het kwade. Het laatste hoofdstuk van deze wereld vol verwondering wordt afgesloten wanneer het boek zich sluit met een ijzige windvlaag, dankzij de geliefde heldinnen van Frozen.

Nieuw: Mickey presents "Happy Anniversary Disneyland Paris"
De Disney sterren nodigen de gasten elke dag uit om zich te verzamelen voor het podium bij het Kasteel van Doornroosje voor een grootse verjaardagshow. Vanuit alle hoeken van het park komen ze bijeen voor de komst van de bekendste muis. Voor deze bijzondere verjaardag haalt Mickey zijn allermooiste pak uit de kast: een smoking in de feestelijke kleuren blauw en zilver. 1, 2, 3, 4, het is tijd om allemaal samen te zingen: “Gelukkige verjaardag Disneyland Paris”!

Nieuw: The Starlit Princess Waltz
Met een snufje elfenstof opent Tinkerbell het feest. Doornroosje nodigt de andere Disney Prinsessen Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana uit op het bal. Elke prinses maakt haar entree in een prachtige baljurk, speciaal gemaakt voor de 25e verjaardag, op de muziek van een romantische fanfare. Hun boodschap: het publiek eraan herinneren dat elke meisje, ongeacht haar leeftijd of achtergrond, een prinses is. Deze show wordt versterkt door het vrolijke dansen van de spectaculaire fonteinen voor het Kasteel van Doornroosje.

Nieuw: Disney Illuminations
Wanneer de avond valt, is het tijd voor een spectaculaire nieuwe ervaring: Disney Illuminations. Deze gloednieuwe show is een technisch hoogstandje boordevol geluid, licht, projecties, fonteinen en adembenemende pyrotechnische effecten.

Elke avond, tegen de achtergrond van het Kasteel van Doornroosje, neemt Mickey de gasten mee op een boeiende reis in de voetsporen van de helden van de geanimeerde meesterwerken. Hij brengt het publiek naar een dimensie waar de verhalen van De Kleine Zeemeermin, Finding Nemo en Frozen tot leven komen met, voor de allereerste keer, projecties van “live action” filmbeelden. Gasten zullen getuige zijn van een ongelooflijke zeeslag met de Black Pearl, het legendarische schip van Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean. Tot slot kan elke Star Wars fan genieten van een opeenvolging van “live action beelden” met de Millennium Falcon, TIE Fighters en Stormtroopers. De Force is sterk met Disney Illumunitations.

Geniet vanaf 26 maart 2017 van het schitterende, nieuwe programma van de 25e verjaardag van Disneyland Paris.

_________________________
B&M Coaster Count: 59 - laatste: Starry Sky Ripper
Huss Break Dance teller: 67 - laatste: Zuidema 2
Top
#2381353 - 02/01/2017 22:04 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: Guy]
Disneytom Offline
Rea Extraordinaire

Registered: 28/11/2000
Posts: 7455
Loc: Maastricht
Origineel bericht van: Guy

Nieuw: Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission


Waarom moet daar nu weer "Rebel Mission" achter? Star Wars Hyperspace Mountain is toch al meer dan genoeg? Lijkt wel alsof dat de mode is "GOTG: Mission Breakout!".

Maar goed, het hele programma voor de 25e verjaardag ziet er prima uit, ik denk echt dat dlp zich weer ontpopt tot zijn vroegere grandeur met al dit entertainment en opgeknapt park!

_________________________
Welcome one and all, to Mystic Manor!
Top
#2381364 - 02/01/2017 23:05 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: Disneytom]
Eftelflags Offline
Eventmanager

Registered: 05/05/2003
Posts: 29712
Loc: Rotterdam
Toch wat credits voor Disneyland Parijs, want het entertainment is de afgelopen jaren van een echt goed en hoog niveau. Met als absolute toppunt Disney Dreams en Mickey and the Magician. Maar ook een Halloween Parade is echt heel goed.

Hyperspace Mountain vond ik in Anaheim echt heel gaaf, dus als de kwaliteit gelijk is aan die in Anaheim dan ben ik heel blij!


Edited by Eftelflags (02/01/2017 23:05)

_________________________
Zeggen wat je denkt is prima, maar denk dan ook eerst.
Top
#2381393 - 03/01/2017 09:33 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: Disneytom]
Jorisz Offline
Big kid

Registered: 29/12/2015
Posts: 248
Loc: Nederland
Originally Posted By: Disneytom
Originally Posted By: Guy

Nieuw: Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission


Waarom moet daar nu weer "Rebel Mission" achter? Star Wars Hyperspace Mountain is toch al meer dan genoeg?


In principe wel, maar heeft allicht te maken met aansluiting zoeken op de huidige Rogue One-film.

Zonder enige context is dit trouwens een grappig rare zin: "Goed nieuws! De gasten van Disneyland Paris krijgen dagelijks de kans om de gevreesde Darth Vader te ontmoeten."

Top
#2381398 - 03/01/2017 09:58 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: Disneytom]
larsjanssuh Offline
Ongelofelars

Registered: 08/06/2010
Posts: 578
Loc: Harderwijk
Origineel bericht van: Disneytom
Origineel bericht van: Guy

Nieuw: Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission


Waarom moet daar nu weer "Rebel Mission" achter? Star Wars Hyperspace Mountain is toch al meer dan genoeg? Lijkt wel alsof dat de mode is "GOTG: Mission Breakout!".


Het kwam op mij over omdat ze dan ooit in de toekomst een andere 'Mission' kunnen introduceren. Andere soundtrack, projecties aanpassen en ook de schermen in de wachtrij met een nieuw karakter voorzien en je hebt weer iets 'nieuws'. Een beetje het 'Mission 2' verhaal alleen dan zonder de fysieke aanpassingen.

Toffe aankondigingen! De nieuwe dreams lijkt op veel punten gelijk aan 'Ignite te Dream' uit Shanghai en die show spreekt me niet zo aan dus ik hoop dat het geen copy-paste verhaal wordt. De nieuwe parade kijk ik erg naar uit! Volgens mij de eerste keer dat een niet 'Disney classic karakter' de parade afsluit, dat hebben die zusjes uit Arendelle toch snel geflikt wink

_________________________
Mijn Orlando verslagen lees je op mijn Ongelofelars blog en mijn meest recente pretparkvideo's zie je op mijn Youtube kanaal
Top
#2381521 - 03/01/2017 22:20 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: Jorisz]
Nevz Offline
Member

Registered: 19/08/2015
Posts: 193
Loc: Den Bosch
Originally Posted By: Jorisz
Originally Posted By: Disneytom
Originally Posted By: Guy

Nieuw: Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission


Waarom moet daar nu weer "Rebel Mission" achter? Star Wars Hyperspace Mountain is toch al meer dan genoeg?


In principe wel, maar heeft allicht te maken met aansluiting zoeken op de huidige Rogue One-film.


Als de effecten in de attractie net zo spectaculair worden als de effecten in de film dan wordt deze beter dan Hyperspace Mountain in Anaheim. Wat een gruwelijke vette film!


Edited by Nevz (03/01/2017 22:20)

Top
#2382633 - 09/01/2017 12:10 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: Nevz]
René Offline
Cirquador

Registered: 15/06/2001
Posts: 30351
Loc: Nederland
Er is een concept art verschenen met de nieuwe treinen . . . ik weet alleen niet of dit een Disney product is of een fan-made art dit is een officiële tekening van Disney! smile


BRON : Disney and More


Edited by René (09/01/2017 14:20)

_________________________
Lees ook gerust eens een reisverslagje tussen de bedrijven door;
[TR] Zoo Madrid
[TR] Parque Warner
Top
#2382637 - 09/01/2017 12:28 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: René]
_Idol_ Offline
Member

Registered: 30/03/2008
Posts: 843
Loc: Rotterdam
Dit is officieel! Voorkant lijkt een beetje op die van Star Tours


Edited by _Idol_ (09/01/2017 12:30)

Top
#2382640 - 09/01/2017 12:42 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: _Idol_]
julioot Offline
Vleesjus

Registered: 21/02/2004
Posts: 2303
Loc: Amersfoort
Ik mag toch hopen dat dit fan-made is. Mijn god wat een verschrikking.

Top
#2382643 - 09/01/2017 12:58 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: julioot]
Guy Offline
Disney-König

Registered: 05/06/2001
Posts: 10145
Loc: Gemonde
Disneyland heeft het zelf ook in een Tweet laten zien, dus zeker echt.

_________________________
B&M Coaster Count: 59 - laatste: Starry Sky Ripper
Huss Break Dance teller: 67 - laatste: Zuidema 2
Top
#2382644 - 09/01/2017 13:02 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: Guy]
Kevinvdp Offline
Crazy Leip!

Registered: 09/05/2004
Posts: 7235
Loc: Utrecht
Eindelijk de langverwachte nieuwe treintjes! smile

Top
#2382671 - 09/01/2017 14:44 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: Kevinvdp]
Eftelflags Offline
Eventmanager

Registered: 05/05/2003
Posts: 29712
Loc: Rotterdam
De conceptart ziet er wat apart uit, ben erg benieuwd hoe de treinen er daadwerkelijk uit zien.

_________________________
Zeggen wat je denkt is prima, maar denk dan ook eerst.
Top
#2382672 - 09/01/2017 14:46 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: Eftelflags]
René Offline
Cirquador

Registered: 15/06/2001
Posts: 30351
Loc: Nederland
ergens zie ik nog wel van die Verne-achtige details in de treinen en dat stemt me vrolijk.

_________________________
Lees ook gerust eens een reisverslagje tussen de bedrijven door;
[TR] Zoo Madrid
[TR] Parque Warner
Top
#2382706 - 09/01/2017 16:06 Re: [DLRP] 25e verjaardag Disneyland Paris [Re: René]
Yzma Offline
Scary beyond all reason

Registered: 05/05/2005
Posts: 5301
Loc: Tilburg
Ziet eruit als het zelfde beugelsysteem als op de Python. Dat zit wel lekker vind ik.

_________________________
I never liked your spinach puffs...never!
Top
Page 8 of 10 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 >


Sidebar uitzetten?
Deze sidebar kun je bij my stuff > my preferences uitzetten.
De laatste pretpark topics
Sluiting Cinémagique
by kristof
Yesterday at 01:41
De Efteling met carnaval
by eftel1ngfan
25/02/2017 23:38
[TR] Voor het eerst in Disney California Adventure: KA CHOW! - Januari 2017
by larsjanssuh
25/02/2017 14:44
[TR] Roadtrip to Polen dag 1: Erlebnispark Tripsdrill 31 juli 2016
by pampie
23/02/2017 07:05
Nieuwe musical in het Efteling Theater: De Sprookjessprokkelaar
by
22/02/2017 16:11
De laatste kermisclub topics
Hoensbroek (zaterdag 14 t/m dinsdag 17 oktober 2017)
by den_the_men
Today at 06:06
Heerlen (vrijdag 6 t/m woensdag 11 oktober 2017)
by den_the_men
Today at 06:05
Hoensbroek (zaterdag 24 t/m dinsdag 27 juni 2017)
by den_the_men
Today at 06:03
Heerlen (vrijdag 16 t/m woensdag 21 juni 2017)
by den_the_men
Today at 06:02
Aalsmeer
by Coca Cola
Yesterday at 17:40
Who's Online
8 registered (Raoel, breaker, Erik89, roodwitter, Rino, Tonnie, eXtreme Kev, 1 invisible), 75 Guests and 8 Spiders online.
Newest Members
Maxieeeee, lmluiten, DaanH, coensen, KoenvdBrand
8961 Registered Users
Forum Stats
8961 Members
24 Forums
12624 Topics
339726 Posts

Max Online: 2987 @ 09/08/2009 21:17
Today's Birthdays
3D_Animator (32), KermisFreaker93 (24), Richie (31)


Fotowedstrijd 2016: Win een heel seizoen #HARDGAAN in Walibi Holland of een dagje volledig gratis kermis vieren voor 2 in Best.
111 inzendingen | Het prijzenpakket van 2016 wordt gesponsord door Walibi Holland en Kermis BestThemepark.nl wordt gesponsord door de IS Group  Fotowedstrijd 2016 - Voorronde
Fotowedstrijd 2016 - Voorronde